Σύλλογος Ν. Καζαντζάκης: Γενική συνέλευση και βράβευση νέων φοιτητών

Σε τακτική γενική συνέλευση καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 9.00 στο Αμφιθέατρο της Παλαιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου (53ο Δημοτικό Σχολείο) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

• Συζήτηση πάνω στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και διαμόρφωση θέσης του Συλλόγου στα κορυφαία ζητήματα.

• Συνδικαλιστική ενημέρωση από εκπρόσωπο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

• Προγραμματισμός δράσης και δραστηριοτήτων για την τρέχουσα συνδικαλιστική χρονιά.

• Εγγραφή νέων μελών.

Για όλους τους εκπαιδευτικούς έχει χορηγηθεί μετά από αίτημα μας άδεια απουσίας μία ημέρας για να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση με την αυτονόητη υποχρέωση της παρουσίας τους σε αυτή. Στους αναπληρωτές και ωρομίσθιους θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη.

Βράβευση παιδιών εκπαιδευτικών

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα βραβευτούν τα παιδιά των εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου τα μέλη θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα του Συλλόγου Ντρουμπογιάννη Χρήστο στο τηλέφωνο 6947244631 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την σχολή και το έτος εισαγωγής.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί από τον εκπρόσωπο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και το Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου κατά την διάρκεια των εργασιών την Γενικής Συνέλευσης και παρακαλούνται φοιτητές, φοιτήτριες ή εκπρόσωπός τους να παρευρεθούν για να παραλάβουν τον σχετικό τιμητικό έπαινο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί