Ασφυκτιά πλέον μέσα στο κόμμα της ΝΔ ο ακροδεξιός Μπογδάνος

Σενάρια θέλουν τον Μπογδάνο να επιδιώκει τη διαγραφή του ώστε να ηγηθεί νέου ακροδεξιού πολιτικού φορέα – Καταγγέλλει ΜΜΕ και «αδειάζει» τους συντρόφους του

Τα σενάρια αρκετά.

Είτε εκτελεί τη «βρόμικη» δουλειά της ΝΔ για προσέλκυση ακροδεξιών ψηφοφόρων, είτε αποσκοπεί στη μετατόπιση της κυβέρνησης στο τέρμα-δεξιά όριο του πολιτικού φάσματος (αυτό δεν χρειάζεται προφανώς και πολύ προσπάθεια), είτε απλώς…πρόκειται για έναν «αγνό» ακροδεξιό, φασίστα που ασφυκτιά πλέον μέσα στο κόμμα της ΝΔ.

Όποια και εκδοχή και αν διαλέξουμε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα.

Το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει ένα κακοστημένο show, με ένα ξεκάθαρο εθνικιστικό στίγμα, που αφήνει υποσχέσεις για αυτονόμηση και ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών στον ακροδεξιό χώρο.

Τελευταίο επεισόδιο αυτής της παράστασης, η δήλωση του στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και η μετέπειτα καταγγελία του πως η συγκεκριμένη δήλωση δεν «έπαιξε» πουθενά.

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή του στο twitter κατήγγειλε τους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 επειδή δεν έπαιξαν την δήλωσή του μετά τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.

«Αναρωτιέμαι γιατί OPEN, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 έπαιξαν τις δηλώσεις όλων των εκπροσώπων στην μαθητική παρέλαση, εκτός από αυτήν του επίσημου εκπροσώπου του Προέδρου της Βουλής. Τί είναι αυτό που τους οδήγησε σε αυτό δημοσιογραφικό ατόπημα; Τί τους ενόχλησε σ’ αυτήν τη δήλωση;», έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, «ανεβάζοντας» παράλληλα το video με τα όσα είπε:

Προηγουμένως, είχε προλάβει στην τοποθέτησή του να «αδειάσει» διάφορους μέσα στη ΝΔ περί του πραγματικού νοήματος της 28ης. Αναμεσά τους και η Νίκη Κεραμέως που στέκει δίπλα του και γελά αμέριμνη…

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μπογδάνο, όπως ο ίδιος δηλώνει, με ύφος εμπνευσμένο από το στρατηγό Γιώργο Παπαδόπουλο: «Πολλά λέγονται και ακούγονται αυτές τι μέρες ως προς το γιατί πολέμησαν τέτοιες μέρες πριν 79 χρόνια οι πρόγονοί μας. Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τις δυο υπέρτατες, διαχρονικές αξίες: Πατρίδα και Ελευθερία. Ζήτω το έθνος των Ελλήνων!

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί