Καλός γενικά ο καιρός και την Τρίτη, έως τους 26 βαθμούς η θερμοκρασία

Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει στη Μακεδονία έως το πρωί και κυρίως από το απόγευμα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από έναν έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 22, στην Ήπειρο από 4 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 23, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 22 (με εξαίρεση τη Ρόδο όπου τοπικά θα φτάσει τους 24) και στην Κρήτη από 11 έως 25.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών υπάρχει έως το πρωί, αλλά και από το απόγευμα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη καιη θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί