Κάηκαν 10 οχήματα με διαφορά λίγης ώρας στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ εμπρησμών στη Θεσσαλονίκη με δέκα οχήματα – εννέα αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα – να καταστρέφονται ολοσχερώς με διαφορά περίπου μιάμισης ώρας στην ανατολική και δυτική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε στα συμβάντα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά σε ΙΧ που βρισκόταν σταθμευμένο σε πυλωτή οικοδομής επί της οδού Ωκεανίδων, στην περιοχή Χαριλάου, περίπου στις 6.30’ το πρωί της Δευτέρας.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα σε διπλανά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να καούν πέντε μέσα στην πυλωτή κι άλλα τρία έξω από αυτή.

Επίσης, από τη φωτιά ζημιές στην εξωτερική βαφή υπέστησαν δυο οικοδομές που «μαύρισαν» από τον καπνό, ενώ αναστατώθηκαν οι κάτοικοι και πετάχτηκαν από τα σπίτια τους.

Ακολούθησε δεύτερος εμπρησμός στις 7.50’ στην οδό Αραπίτσας Ναούσης, στη Σταυρούπολη, όπου στις φλόγες παραδόθηκαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα.

Οι φωτιές αποδίδονται κατ αρχήν σε εμπρησμό με εύφλεκτο υλικό από αγνώστους δράστες και όπως ανακοινώθηκε την προανάκριση θα αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που κλήθηκε και στις δυο περιπτώσεις για τη συλλογή στοιχείων.

efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί