Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό, από το γήπεδο του ΟΦΗ

Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΟΦΗ δεν κέρδισε απλά την Ξάνθη, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε: Ασταμάτητος ο ΟΦΗ! Νίκησε 2-0 την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ (φωτο)

Από το γήπεδό του στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Φωτογραφία: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο instagram της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

View this post on Instagram

Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού – #FootballPeople weeks – σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου 2019, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού. Το μεγάλο πανευρωπαϊκό κίνημα έχει σκοπό να ενώσει όλους τους ανθρώπους στη γιορτή του ποδοσφαίρου και να απομονώσει τα στοιχεία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους φιλάθλους και όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, με το μήνυμα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων. Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης όσων προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας. Την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, θα προβληθούν μηνύματα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. #slgr #respect #fare #notoracism

A post shared by Super League Greece (@super_league_gr) on

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league, που ξεκίνησε με τον αγώνα ΟΦΗ- Ξάνθη, είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του ρατσισμού.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή:

«Το μεγάλο πανευρωπαϊκό κίνημα έχει σκοπό να ενώσει όλους τους ανθρώπους στη γιορτή του ποδοσφαίρου και να απομονώσει τα στοιχεία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους φιλάθλους και όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, με το μήνυμα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης όσων προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας.

Την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, θα προβληθούν μηνύματα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί