Η συμφωνία των Πρεσπών, η απομόνωση της ΝΔ και η παραδοχή Κεφαλογιάννη (βίντεο)

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μαν. Κεφαλογιάννης παραδέχθηκε στο ΚΟΝΤΡΑ Channel την απομόνωση της Ν.Δ. ακόμα και μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αφού όπως φαίνεται επίσημη γραμμή της, ήταν η αποχή από το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ της ενταξιακής πορείας για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των κρατών μελών ήταν υπέρ της ενταξιακής πορείας για την Β. Μακεδονία» όπως και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέφερε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαν. Κεφαλογιάννης παραδεχόμενος στη συνέχεια την απομόνωση της Ν.Δ. ακόμα μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αφού όπως φαίνεται επίσημη γραμμή τους ήταν η αποχή από το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου.

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι υπέρ της ενταξιακής πορείας. Ακόμα και εμείς θα το ψηφίζαμε αν δεν υπήρχαν συγκεκριμένες φράσεις μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως το «ιστορική συμφωνία».

«Το ΕΛΚ μπορεί να καταλαβαίνει τη θέση μας αλλά δεν μπορεί στη συζήτηση που κάνει να μην βάλει κάτι, που τα άλλα κόμματα επιμένουν. Εμείς διαχωρίσαμε τη θέση μας με την γνώση και κατανόηση του ΕΛΚ.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Δεν μπορούν να αλλάξουν την Συμφωνία” των Πρεσπών είπε για το εθνικιστικό VMRO, όπως δεν μπορούμε και εμείς… πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Κατ. Μπρ.

ΑΥΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί