Τσίπρας για “Makedonia” του Μητσοτάκη: “Πώς δεν το σκέφτηκα; Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας”!

«Όλα τα έξυπνα τα κρατάει γι’ αυτόν ο μπαγάσας», σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησής του στο facebook, θέλοντας να τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη… “Makedonia”.

Δείτε: Αυτογκόλ Μητσοτάκη για τη Μακεδονία, μέσω… Google: Προτίμησε τη «Makedonia» σε greeklish και χάρισε το διεθνές «Macedonia» στη… Βόρεια Μακεδονία!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έστρεψε τα πυρά του κατά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι απείχαν από σημαντικές ψηφοφορίες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Στη συνέχεια, όπως τόνισε, οι απόντες βρήκαν τη… λύση για το εμπορικό σήμα της Βόρειας Μακεδονίας, κάνοντας χιούμορ για τις κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλυσε το θέμα με ένα γκουγκλάρισμα. «Κι αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Αποχή από τη ψηφοφορία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων οι βουλευτές της ΝΔ. Αποχή και του Πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ότι η Ελλάδα.

Αλλά ας μη γκρινιάζουμε…Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia.

Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα…Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε.

Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί