Στη βουλή τα προβλήματα στη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας κατέθεσαν σήμερα, 25 Οκτωβρίου, βουλευτές του ΚΚΕ, με θέμα σχετικά με τα προβλήματα στη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης.

Αναλυτικά, στην ερώτηση αναφέρεται:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας parakritika.gr, λόγω των ελλείψεων  σε ιατρικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, θα σταματήσει η εξυπηρέτηση από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ιστοσελίδα μάλιστα δημοσιεύει έγγραφο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης όπου γνωστοποιεί τα παραπάνω, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, καθώς και στις Ενώσεις Αποστράτων, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Επίσης παίρνοντας υπόψη την κοινοποίηση του εγγράφου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), προς όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, όπου παρακαλούνται για την άμεση ανάδειξη του θέματος και την επίλυσή του, το ΚΚΕ εκτιμάει ότι η κυβέρνηση οφείλει τώρα να στελεχώσει με το ανάλογο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Γενικό Νοσοκομείο Κρήτης ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του, τόσο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών αλλά και γενικότερα όλου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού και την επαρκή χρηματοδότηση του νοσοκομείου, από πόρους του Κρατικού Προϋπολογισμού;


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί