Η νέα ΕΡΤ του Κ. Μητσοτάκη αποφάσισε να ταΐσει τον ελληνικό λαό με λίγη δόση εθνικής περηφάνιας

Η νέα ΕΡΤ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να ταΐσει τον ελληνικό λαό με λίγη δόση εθνικής περηφάνιας φιλοξενώντας σε εκπομπή της τη σημαία της Ακρόπολης, «αυτοπροσώπως».

Πρόκειται για μια ιστορική αποκλειστικότητα της δημόσιας τηλεόρασης – και της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Απευθείας» – η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με μια σημαία και να ενημερώσει τον κόσμο για τις διαστάσεις της σημαίας στην Ακρόπολη, πότε ο κόσμος τις αγοράζει περισσότερο και τα είδη των σημαιών που υπάρχουν.

Η σημαία απλώθηκε με σεβασμό σαν φλοκάτη στο τραπέζι του στούντιο. Η  ιδιοκτήτρια της εταιρείας που την έφτιαξε παραχώρησε στους δημοσιογράφους μια από τις πιο άβολες συνεντεύξεις στην ιστορία της παγκόσμιας τηλεοπτικής ιστορίας.

Προφανώς, η συνέντευξη από τη σημαία και η όλη εικόνα των παρουσιαστών να κρατούν ευλαβικά την τεράστια γαλανόλευκη ήταν μια εικόνα από το μέλλον και την ΕΡΤ που με νύχια και με δόντια θέλει να φτιάξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μια ΕΡΤ χωρίς ουσία, ειδήσεις και διάλογο, αλλά γεμάτη με εθνικό σανό, φιέστες και ψευτοπερηφάνεια.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί