Ελλάδα: Παιδί εντοπίστηκε αιμόφυρτο στον δρόμο

Μέσα στα αίματα εντοπίστηκε γύρω στις 20.15 χθες το βράδυ (24-10-2019) ένας ανήλικος να περιφέρεται στο δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, κοντά στο “Ακτή Ταΰγετος” στη Μεσσηνία.

Το παιδί το εντόπισε οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας της γραμμής 7, που εκτελούσε εκείνη την ώρα το δρομολόγιο προς Καλαμάτα.

Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Καλαμάτας χθες το βράδυ (24-10-2019) και το πρωί, αποκάλυψε στους γιατρούς και τους συγγενείς του, αυτά που είχαν προηγηθεί. Όπως είπε, έπεσε από το ποδήλατό του και χτύπησε.

Υπέστη ισχυρό σοκ και από εκείνο το σημείο δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα. Το παιδί παράτησε το ποδήλατο στο σημείο και άρχισε να περπατάει μόνο και αβοήθητο, στο δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, κοντά στο “Ακτή Ταΰγετος” στη Μεσσηνία.

Το παιδί το εντόπισε οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας της γραμμής 7, που εκτελούσε εκείνη την ώρα το δρομολόγιο προς Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί, περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μέσα στα αίματα σε πρόσωπο και μπλούζα, ενώ έδειχνε χαμένο.

Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν ότι κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε στο θέαμα ενός παιδιού που περπατούσε μόνο του στην άκρη του δρόμου, σε αυτή την κατάσταση.

Ο οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ σταμάτησε και επιβίβασε το παιδί που έδειχνε φοβισμένο και γεμάτο αίματα. Σε ερώτηση του οδηγού, πως βρέθηκε εκεί, ο μικρός είπε ότι έμενε πιο πέρα και πως είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του. Ωστόσο, δεν είχε μαζί του το ποδήλατο και δεν θυμόταν τι έγινε.

Ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο σπίτι του. Ο οδηγός του λεωφορείου και ένας επιβάτης ειδοποίησαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, και τους γονείς του ανήλικου, που έφτασαν στο σημείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και πλέον νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

 messinialive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί