Το twitter… γλεντά την «Makedonia» του Μητσοτάκη

«Ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος. Έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε ότι τα αποτελέσματα αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία ενώ στην αναζήτηση της λέξης Makedonia, τα αποτελέσματα αφορούν την Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναγράφεται στα greeklish το σήμα των μακεδονικών προίόντων, εκχωρώντας ελαφρά τη καρδία τον όρο «Macedonia» στη Βόρεια Μακεδονία.

Δείτε: Αυτογκόλ Μητσοτάκη για τη Μακεδονία, μέσω… Google: Προτίμησε τη «Makedonia» σε greeklish και χάρισε το διεθνές «Macedonia» στη… Βόρεια Μακεδονία!

Αυτά που συμβαίνουν όταν οι «έξυπνοι και πρακτικοί» πρωθυπουργοί κάνουν εξωτερική πολιτική Googlάροντας δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν από τους χρήστες του Twitter που κάνουν «πάρτι» με τη νέα γκάφα του πρωθυπουργού.

Τώρα αν κανείς πατήσει στο Google… «Κυριάκος Μητσοτάκης» θα δει ότι το τρολάρισμα πάει σύννεφο!

Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια:

https://twitter.com/PithikosTapas/status/1187344161109876736?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1187344161109876736&ref_url=https%3A%2F%2Ftvxs.gr%2Fnews%2Fellada%2Fparti-sto-twitter-gia-tin-makedonia-toy-mitsotaki

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί