Συναγερμός για «περίεργο» ατύχημα στην Κρήτη: Παρέσυραν ποδηλάτη και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στον δρόμο (Φωτο)

Ένα περίεργο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στα Χανιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χρυσοπηγής στην οδό Καραϊσκάκη, γύρω στη 1:30 μ.μ. όταν όχημα συγκρούστηκε με ένα ποδηλάτη, Πακιστανικής καταγωγής. Από τη σύγκρουση ο αναβάτης έπεσε στο οδόστρωμα χτυπημένος με σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον 45χρονο οδηγό του ποδηλάτου αιμόφυρτο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον Πακιστανό εργάτη στο νοσοκομείο Χανίων για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο πήγε και η Τροχαία Χανίων η οποία  ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ωστόσο το ατύχημα αυτό δεν μοιάζει με απλό τροχαίο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του eparxies.gr από μαρτυρίες του θύματος αλλά και των άλλων ομοεθνών του που μάλιστα ήταν μαζί του σήμερα το μεσημέρι (προπορεύονταν με τα δικά τους ποδήλατα) δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο “ατύχημα”.


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πριν από ένα μήνα ο ίδιος άνδρας επιστρέφοντας από την εργασία του μαζί με ακόμα τρεις ομοεθνείς του με τα ποδήλατά τους,  ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε από πίσω, όπως και ακόμα έναν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Μάλιστα στη συνέχεια αυτοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, βγήκαν έξω και με τη χρήση σιδερολοστού, τους έσπασαν τα ποδήλατα και τους τραυμάτισαν στα πόδια.Επίσης και μια βδομάδα αργότερα ένας από τους ίδιους Πακιστανούς όταν πήγαινε στη δουλειά του πολύ πρωινές ώρες (γύρω στις 5:00π.μ.) άγνωστος του πέταξε μια μεγάλη πέτρα στη πλάτη τραυματίζοντάς τον ελαφρά.Πάντως να σημειωθεί ότι και τα δυο αυτά περιστατικά δεν έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία.

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί