Ένας λύκος από τον Μητσοτάκη για να φυλάει τα πρόβατα…

Μια έκπληξη επιφυλάσσει στο τέλος το παρακάτω δελτίο Τύπου του γραφείου του Πρωθυπουργού: «Για τον καλύτερο συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών των Υπουργείων που εμπλέκονται στη μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών, ειδικός συντονιστής ορίζεται ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής».

Πρόκειται για τον πρώην ΓΕΣ, γνωστό για τις ακραίες μιλιταριστικές και εθνικιστικές θέσεις του, ο οποίος κατάργησε τη μείωση της διάρκειας της εναλλακτικής υπηρεσίας των αντιρρησιών συνείδησης και σχεδιάζει ομάδες εθνοφυλακής και στα αστικά κέντρα, τις οποίες θα αξιοποιήσει μεταξύ άλλων για την «αντιμετώπιση των αυξανόμενων ροών προσφύγων και μεταναστών». Ο κ. Μητσοτάκης βάζει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Εφημερίδα Συντακτών

One Thought to “Ένας λύκος από τον Μητσοτάκη για να φυλάει τα πρόβατα…”

  1. Μαρινος

    Τυχαίνει και τον είχα διοικητή ίλης όταν ήταν ακόμα ίλαρχος και τα σχόλια σου περί μιλιταρισμού όχι απλά αστεία… Αλλά και τελείως άσχετα με την προσωπικότητα του στεφάνη. Δεν είναι τυχαίο ότι επί κυβερνήσεως Τσίπρα ήταν αρχηγός ΓΕΣ…. Είναι άνθρωπος με ήθος αξίες και αρχές και οταν θα γράφεις άρθρο και κατηγορείς κάποιον να το κάνεις επώνυμα και όχι ανώνυμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί