Θράσος: Λίγο μετά την ομολογία του για το σκάνδαλο Novartis ο Γεωργιάδης κατηγορεί για πιθανό χρηματισμό Τσίπρα και Πολάκη!

Τρία εικοσιτετράωρα μετά τις αποκαλύψεις του ελβετικού ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο Novartis, στο οποίο ο ίδιος δήλωσε πως η εν λόγω φαρμακοβιομαχανία «μπορεί να δωροδοκεί πολιτικούς, αλλά την ίδια στιγμή σώζει ζωές», ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να βγει από τη δύσκολη θεση κάνοντας λόγο για πιθανό χρηματισμό του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη από φαρμακοβιομηχανίες.

Δείτε: Novartis: Οι αποδείξεις του σκανδάλου, από τα στοιχεία του FBI- Το ντοκιμαντέρ της ελβετικής tv με μετάφραση

Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη: Η Novartis δίνει μίζες σε πολιτικούς, αλλά σώζει και κόσμο! (βίντεο)

Υπενθυμίζεται πως όλες τις προηγούμενες μέρεςο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε δημοσίως τον υπουργό Ανάπτυξης (εις βάρος του οποίου συνεχίζεται η έρευνα για εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis)  να αποκαλύψει τα ονόματα των πολιτικών που κατά τη δηλωσή του χρηματίζονται.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που επικαλέστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας σε συνομιλία του με δημοσιογράφους: «Εδώ και μέρες ο κ. Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω ποιοι πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες (σ.σ. με αφορμή δηλώσεις του σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ). Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες, γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες».

Συνέχισε όμως προχωρώντας με «εικασίες», αναφέροντας:«Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς, καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν». 

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί