Εθιμοτυπική επίσκεψη των εκπροσώπων του Λιμενικού στο δήμαρχο Χερσονήσου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμιος Δουβής και η Διοικητής Β΄ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου, Αθανασία Περυσινάκη στο Δήμαρχο, Γιάννη Σέγκο στο δημαρχείο στις Γούρνες, παρουσία και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιώργου Μπαγουράκη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στη χερσαία ζώνη του Λιμένα Χερσονήσου, αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας.
Την επετειακή έκδοση και κυκλοφορία της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων «100 χρόνια Λιμενικό Σώμα», που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, προσέφερε ο κ. Δουβής στον δήμαρχο μαζί με ευχές για ένα επιτυχημένο και δημιουργικό έργο στα νέα του καθήκοντα. Εξήρε μάλιστα την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Χερσονήσου με την ανάληψη των καθηκόντων της, για παράταση της ναυαγοσωστικής περιόδου, η οποία αποδείχθηκε σωτήρια για λουόμενους που κινδύνευσαν.
Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε και τόνισε την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Λιμενικό Σώμα, η οποία τόνισε ότι θα συνεχιστεί, καθώς στις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής είναι η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών σε ένα από τους μεγαλύτερους τουριστικούς δήμους της χώρας, που καταλαμβάνει περί τα 45 χλμ στη βόρεια κεντρική ακτογραμμή της Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί