Θέλει μπόλικο θράσος και αλαζονεία μια τέτοια δήλωση για τον ΒΟΑΚ, όταν ανήκεις στο Μητσοτακέικο…

Πραγματικά θέλει πολύ θράσος, να λέγεσαι Ντόρα Μπακογιάννη, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και να κάνεις δηλώσεις όπως αυτή που έκανε το μεσημέρι η αδερφή του πρωθυπουργού. καταλογίζοντας ευθύνες, στην ουσία, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έφτιαξε τον ΒΟΑΚ σε μια τετραετία! Και τίποτα να μην είχε κάνει, πάλι θράσος μεγάλο είναι να κατηγορεί η εκπρόσωπος της δεξιάς, την αριστερά για τον ΒΟΑΚ! Πολύ περισσότερο που η κυβέρνηση της αριστεράς ξεκίνησε και τις διαδικασίες και τους διαγωνισμούς για ένα έργο που δεξιά, από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, και στη συνέχεια μαζί με το ΠΑΣΟΚ, κοροϊδεύουν τον κρητικό λαό. Κι αυτές τις διαδικασίες τις σταμάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Η Ντόρα λοιπόν απαντώντας στα “γιατί” που έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά, μαζί με την πλήρη αντίθεσή του στα διόδια που πρότεινε η αδερφή του Κυριάκου, έκανε δήλωση λέγοντας προς τον κ. Τσίπρα: “… στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί»”!

Ε, να το λέει αυτό η κ. Μπακογιάννη, πάει πολύ.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή της:

Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου. Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα. Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.
Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί».     

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί