Σ. Βαρδάκης: Μας δίνει δύναμη η ανταπόκριση του κόσμου στην ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο κρητικός λαός έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης με τον Αλέξη Τσίπρα”

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κερδίσει εδώ και αρκετό καιρό τον δημοκρατικό κόσμο της Κρήτης επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος εξήγησε ότι τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται ο τέως πρωθυπουργός να επισκεφθεί στο πλαίσιο της περιοδείας του το Λασίθι και το Ηράκλειο καθώς οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν λόγω των ψηφοφοριών στη Βουλή.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Βαρδάκης εξήγησε ότι η θερμή υποδοχή από τους Κρητικούς προς τον κ. Τσίπρα οφείλεται όχι μόνο στα έργα υποδομών που υλοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, τα οποία βάλτωναν για δεκαετίες αλλά και γιατί ο κρητικός λαός έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πρώην πρωθυπουργό όχι σήμερα αλλά εδώ και χρόνια και γι’ αυτό άλλωστε του έδωσε και την πρωτιά στις τελευταίες εκλογές.

Ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι τους δίνει δύναμη η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτήν την προσπάθεια και είναι πραγματικά μια αξιόλογη διαδικασία ανασύνταξης δυνάμεων και εγγραφής νέων μελών.

Ο βουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΝΔ φέρνει στη Βουλή ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο που μόνο αναπτυξιακό δεν είναι και μας επιστρέφει στις μνημονιακές εποχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί