Πολιτικάντικες αθλιότητες με την πλάτη των νταβατζήδων

Η κινητοποίηση χιλιάδων πολιτών, που συγκέντρωσαν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, στέλνει τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ στη Βοστόνη για να σωθεί η ζωή του. Οι απλοί άνθρωποι έδωσαν μαθήματα αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, αξιών, όταν η κυβέρνηση, δια της άρνησης του αρμόδιου υπουργού ή τις “μαγκιές” διαφόρων κολαούζων της στα social media (διαβάσαμε ακόμα κι ότι δεν πρέπει να χρηματοδοτήσει το υπουργείο Υγείας τη μετάβαση και τη σωτηρία του μικρού, γιατί θα ανοίξουν πόρτες και για άλλες περιπτώσεις!!!) έδειχνε το πιο σκληρό πρόσωπό της, τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη για τη ζωή…

Ο Κικίλιας – παρά τα όσα αντίθετα έγραφε ο θρασύς Άδωνης Γεωργιάδης και ον διέψευδε ακόμα και η οικογένεια του παιδιού- αρνήθηκε 2-3 φορές τη διασφάλιση των χρημάτων.

Κι όταν τα χρήματα συγκεντρώθηκαν, ήρθε ο Κικίλιας, με κυνισμό και θράσος, να παίξει για πολλοστή φορά με τη ζωή του μικρού. Πάντα με τη βοήθεια των νταβατζήδων, των μέσων ενημέρωσης (διαστρέβλωσης), που του έκαναν πλάτες. Χθες μόλις μας είπε ότι το πρόβλημα λύθηκε! Και τα μέσα πανηγύρισαν για την “ευαισθησία του Κικίλια και της κυβέρνησης”!

Έκαναν και κάτι άλλο, πέρα από το να παίξουν με την ίδια τη ζωή ενός μικρού παιδιού. Ξέπλυναν τη Novartis, ακριβώς τη στιγμή που η συζήτηση για το σκάνδαλο “φούντωσε” και πάλι, με αφορμή το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης και τη θρασύτατη ομολογία Γεωργιάδη περί του “φυσικού χρηματισμού” πολιτικών.

Δείτε: Novartis: Οι αποδείξεις του σκανδάλου, από τα στοιχεία του FBI- Το ντοκιμαντέρ της ελβετικής tv με μετάφραση

Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη: Η Novartis δίνει μίζες σε πολιτικούς, αλλά σώζει και κόσμο! (βίντεο)

Μας είπε λοιπόν ο Κικίλιας ότι μετά από επαφές με τη Novartis, εξασφαλίστηκε η θεραπεία του μικρού! Έτσι, για να μάθουμε ότι η Novartis δεν είναι κάποια σκανδαλώδης εταιρεία που μίζαρε πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά μια “ευαίσθητη” πολυεθνική, που μπορεί, όπως είπε ο Γεωργιάδης, να δίνει μίζες αλλά σώζει κόσμο… Και να η απόδειξη! Δίνει τα φάρμακα για τη σωτηρία του μικρού παιδιού!

Ο Κικίλιας- προφανώς με εντολή Μητσοτάκη- έσωσε τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ. Μαζί με τη Novartis, βεβαίως, βεβαίως.

Αυτή είναι η “πληροφόρηση” από τη διαπλοκή. Η δημοσιογραφία της διαπλοκής που δεν μετάδωσε το παραμικρό για το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis, ούτε φυσικά από την κυνική ομολογία Γεωργιάδη. Όπως τόσα χρόνια δε μετέδιδε τίποτα για τη Novartis, και ασχολήθηκε με τη “σκευωρία” Τσίπρα – Παπαγγελόπουλου, όταν ο Μητσοτάκης την όρισε έτσι!

Η ίδια η οικογένεια του μικρού ξέρει τι έγινε. Και ξέρει ποιοι τη στήριξαν. Το ξεκαθάρισε με μια ανάρτηση στο facebook τα μεσάνυχτα.

Βρόμικο παιχνίδι, άθλιο, κι από τους πολιτικούς φιλελέδες και από τα βρόμικα, διαπλεκόμενα συμφέροντα των μέσων παραπληροφόρησης…

Μπόχα…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί