10.000 εγγραφές στον isyriza.gr από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή

Όταν ο Αλ. Τσίπρας εξήγγειλε την Τρίτη από την Πάτρα την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr, ούτε οι πιο αισιόδοξοι στην Κουμουνδούρου δεν περίμεναν ότι, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά, η ανταπόκριση του κόσμου θα ήταν τόσο μαζική. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα isyriza.gr συνεχίζονται με σταθερά αυξητικούς ρυθμούς, αφού έως το απόγευμα της Παρασκευής σχεδόν 10.000 άνθρωποι είχαν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής στο site.

Δείτε επίσης: Σε 4 ανοικτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Χανιά και Ρέθυμνο ο Α. Τσίπρας

Το γεγονός ότι τις πρώτες δώδεκα ώρες είχαν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ 4.000 νέα μέλη είναι χαρακτηριστικό. Μάλιστα, κομματικές πηγές επισημαίνουν ότι από την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου, και πριν καν ξεκινήσει η καμπάνια, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου είχαν ήδη εγγραφεί ακόμα 5.500 νέα μέλη. Παρά τα λογικά τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις πρώτες ώρες, η πλατφόρμα είναι στα πρώτα της βήματα, καθώς αναμένεται να υπάρξουν αναβάθμιση και εμπλουτισμός στο περιεχόμενο και στις δυνατότητες.

Αναμένονται αναβάθμιση και νέες δυνατότητες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα θα είναι η πλούσια ενημέρωση των εγγεγραμμένων μελών στην πλατφόρμα μέσα από μια αναβαθμισμένη ροή ειδήσεων σχετικά με το κόμμα και την πολιτική συγκυρία. Εξάλλου, στόχος είναι τα μέλη να έχουν ενεργό ρόλο. «Δεν θέλουμε ένα κόμμα χειροκροτητών, οπαδών. Δεν πιστεύουμε ότι κάποιος γράφεται σε ένα κόμμα για να περιμένει στη σειρά να ικανοποιήσει το μικροαίτημά του. Πρέπει να έχουν ρόλο αποφασιστικό» έλεγε ο Π. Σκουρλέτης, ενώ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει υπογραμμίσει ότι στόχος είναι μέσω και της πλατφόρμας ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες».

Όπως εκτιμούν κομματικά στελέχη, όσο ο πρόεδρος και όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής «οργώνουν» τη χώρα «τρέχοντας» την καμπάνια για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική του βάση τόσο το ενδιαφέρον των προοδευτικών πολιτών θα εντείνεται κι αυτό θα αποτυπώνεται με αύξηση των εγγραφών νέων μελών τόσο εκ του σύνεγγυς κατά τη διάρκεια των λαϊκών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, όσο και μέσω του isyriza.gr.

Τα βήματα για την εγγραφή

Tα βήματα για την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι πολύ απλά. Πληκτρολογείτε www.isyriza.gr και πατάτε στην επιλογή «εγγραφή». Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται στη φόρμα που θα εμφανιστεί, επιλέγετε κωδικό πρόσβασης και ολοκληρώνετε την εγγραφή. Μετά το e-mail επιβεβαίωσης που θα λάβετε, η Οργάνωση Μελών στην οποία θα ενταχθείτε θα επικοινωνήσει μαζί σας. Η διαδικασία ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται με την αυτοπρόσωπη παρουσία στη Ο.Μ. απ’ όπου θα παραλάβετε την κάρτα μέλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί