Με… παραμύθια της Χαλιμάς προσπαθούν να ακυρώσουν τις διαδικασίες στον ΒΟΑΚ!- Απίθανες δηλώσεις Καραμανλή

Κυριολεκτικά με παραμύθια της Χαλιμάς προσπαθεί ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα (για να ξέρουμε για ποιό από τα τέκνα αναφερόμαστε, καθώς είναι και πολλοί οι “διάδοχοι” βουλευτικών εδών στη ΝΔ- Δείτε: Πρωταθλήτρια στην οικογενειοκρατία η ΝΔ: «Κληρονομιά» η έδρα για καμιά 30αριά βουλευτές της! ) να απαξιώσει και να ακυρώσει την προσπάθεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ.

Πέρα και έξω από κάθε λογική και ηθική, μετά τα “μόνο σκίτσα” που λέει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ότι βρήκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN το παρατράβηξε, μιλώντας για… “παραμύθια” της Χαλιμάς” από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ! Και μάλιστα αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι “δεν υπήρχε ούτε χάραξη ούτε μελέτες ούτε και χρηματοδότηση”!

Αν δεν τα έχει δει, ας τα θυμίσουμε στον γόνο της ελληνικής αριστοκρατίας…

Προηγουμένως, ας προσπαθήσει να απαντήσει στον συνάδερφό του υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, , που μόλις πριν λίγα 24ωρα είπε μέσα στην Επιτροπή της Βουλής ότι είναι θέμα πολιτικής απόφασης να προχωρήσει ο ΒΟΑΚ με όσα έγιναν μέχρι τώρα. Αν υπάρξει απόφαση, μπορεί να προχωρήσει. Άρα, παραμύθια της Χαλιμάς, λέει ο κ. Κ. Αχ. Καραμανλής!

Δείτε: Κυβερνητικό αλαλούμ με τον ΒΟΑΚ: Υφυπουργός διαψεύδει τον υπουργό ότι το έργο είναι μόνο… «σκίτσα»! (βίντεο)

Μπορεί να δεί να δει ο κ. Καραμανλής τη σύνοψη των μελετών για τον ΒΟΑΚ. Και να αναζητήσει στα συρτάρια και ντουλάπια του υπουργείου περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας δει, λοιπόν

Ας δει τις μελέτες, ας δει τη χάραξη, ας δει την Εφημερίδα των Ευρωπαϊκων Κοινοτήτων τις προκηρύξεις (μπορεί να ισχυριστεί ότι ) ας δει επιλογές ομάδων αναδόχων. Στο τέλος του κειμένου να θα δει ότι ακόμα και τμήμα του ΒΟΑΚ κατάφερε να ολοκληρώσει η κυβέρνηση των συριζομαδουραίων…

Ας τα διαψεύσει, αν μπορεί. Όχι με παραμύθια που λέει, αλλά με στοιχεία.

Ας πούμε ότι ο από “κούνια κυβερνήτης” (είναι πολλοί τέτοιοι στη ΝΔ…) δεν αναζήτησε το τί έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ας πούμε ότι πιστεύει πραγματικά ότι επί 4,5 χρόνια δεν έγινε καμιά προετοιμασία. Αλλά να κατηγορεί για “παραμυθάδες” αυτούς που κυβέρνησαν 4,5 χρόνια για όσα από το 1960 δεν έκανε στην Κρήτη η δεξιά (όπως κι αν ονομαζότα κατά καιρούς), δηλαδή ο μπάρμπας του, ο πατέρας του, ο ξάδερφός του και άλλοι, μάλλον είναι πολύ προκλητικό…

Δείτε: Από το… 1960 Δεξιά και Μητσοτακέικο «σχεδιάζουν» τον ΒΟΑΚ και ούτε σκίτσα έκαναν!

Ειδικά αν προσθέσει κανείς στη σκέψη του και ότι, στις ίδιες δηλώσεις του, εκείνος, ο εκπρόσωπος της δεξιάς παράταξης, της γνωστής και αποδεδειγμένα διαπλεκόμενης, ο εκπρόσωπος της σημερινής διαπλεκόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη, ισχυρίστηκε χωρίς ντροπή ότι και ο άξονας Πάτρα – Πύργος θα είχε τελειώσει το 2015, αλλά “αλλά οι κύριοι της Αριστεράς ήθελαν να ευνοήσουν συγκεκριμένο εργολάβο. Ας μην προκαλούν λοιπόν”!

Λοιπόν, γιατί δε μας το λέει πολύ καθαρά ότι θέλει και στον ΒΟΑΚ, και στο δρόμο Πάτρα- Πύργος, διαπλοκή με φίλους και κολλητούς… Ας μην περνά τους πάντες ανόητους…

Ή ας μας πούν, πολύ πιο απλά: όπως δεν κάναμε σχεδόν 60 χρόνια ΒΟΑΚ, δε θα κάνουμε και τώρα, σε μια Κρήτη που πάντα γύριζε την πλάτη στη δεξιά…

Δείτε επίσης σχετικά: Θαύμα- θαύμα! Ο Μητσοτάκης «βρήκε» τα χρήματα για τον ΒΟΑΚ, που όμως είχε βρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ξεκίνησε τους διαγωνισμούς!

Αν ο κ. Καραμανλής δεν ξέρει, ας δει ενδεικτικά για την προετοιμασία, τις χρηματοδοτήσεις και τις διαγωνιστικές διαδικασίες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

Επί ΣΥΡΙΖΑ στον ΒΟΑΚ έγιναν όσα δεν προχώρησαν 40 χρόνια και τώρα η ΝΔ ακυρώνει τις διαδικασίες

Έτσι θα κατασκευαστεί ο ΒΟΑΚ: Τρία διαφορετικά μοντέλα χρηματοδότησης για τρία διαφορετικά τμήματα

Ξεκινά ο διαγωνισμός για τον ΒΟΑΚ

Σπίρτζης: «Θα κάνουμε έναν ολοκληρωμένο ΒΟΑΚ»- Παρουσίασε τις διαδικασίες στη βουλή

Σπίρτζης: Μέσα στο τρίμηνο ο διαγωνισμός για τον ΒΟΑΚ- Στη βουλή η σύμβαση για το Καστέλι

Στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι δυο διαγωνισμοί για τον ΒΟΑΚ- Στο Ηράκλειο ο Χρ. Σπίρτζης

Ο Χρ. Σπίρτζης για τον ΒΟΑΚ: Προχωρά ο τρίτος διαγωνισμός- Δεκαετίες εξαγγελλόταν χωρίς να γίνει με συνέπεια βαρύ φόρο αίματος

Σπίρτζης για Μητσοτάκη: Πρώτα ας απολογηθεί αφού η ΝΔ δεν είχε ούτε μελέτες για τον ΒΟΑΚ

Στη β΄ φάση ο διαγωνισμός για τον ΒΟΑΚ – Οι εταιρείες που πέρασαν

One Thought to “Με… παραμύθια της Χαλιμάς προσπαθούν να ακυρώσουν τις διαδικασίες στον ΒΟΑΚ!- Απίθανες δηλώσεις Καραμανλή”

  1. Anti-logos

    Τελειωμένο, πληρωμένο, ολοκληρωμένο να τους το δώσετε το έργο, θα προσπαθήσουν ή να το ….”διαψεύσουν”(!) ή να το οικειοποιηθούν. Δεν υπάρχει τρόπος να τους προσβάλλεις, να τους κάνεις να ντραπούν, ούτε καν να κοκκινίσουν. Το πετσί τους δεν το περνάει ΤΙΠΟΤΑ. Πρέπει να το μελετήσουν επιστήμονες για την πιθανότητα απόκτησης στο μέλλον “αλεξίσφαιρο εκ γενετής”….. Απίθανοι τύποι….. Αλαζόνες, υπερόπτες, επιμένουν να κοροϊδεύουν όσους μπορούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί