Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ν. Συριγωνάκη, συναντήθηκε η διοικήτρια της Αποκεντρωμένης

Συνάντηση με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης είχε σήμερα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νικόλαος Συριγωνάκης, πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Στη συνάντηση συμμετείχαν  επίσης η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της ΑΔΚ, Μαρία Αμανάκη και η Γενική Διευθύντρια Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΑΔΚ, Ευφροσύνη Τσαγκαράκη – Μαυράκη. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συζητήθηκαν κυρίως θέματα συνεργασίας των δύο Φορέων και άσκησης αρμοδιοτήτων σε τομείς όπως η διαχείριση των φυσικών πόρων σε επίπεδο Κρήτης, το περιβάλλον και οι υποδομές, ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης και τοπικής αυτοδιοίκησης, εφαρμογής θεσμικών εργαλείων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η Συντονίστρια ευχήθηκε στο νέο Αντιπεριφερειπάρχη καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του διαβεβαιώνοντάς τον ότι η  αποτελεσματική μέχρι σήμερα συνεργασία της κρατικής με την αιρετή Περιφέρεια θα συνεχισθεί απρόσκοπτα για το κοινό καλό των κατοίκων της Κρήτης και την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του νησιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί