«Καθάρματα» για τον Άδωνη Γεωργιάδη οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis (Βίντεο)

«Δε θα γλιτώσουν με τίποτα»

Για μια ακόμα φορά ανέβασε τους τόνους ο Άδωνης Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του παρουσία στο αγαπημένο του κανάλι, τον ΣΚΑΪ, μιλώντας για την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκάλεσε «καθάρματα» τους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ίδιος, για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Στη συνέχεια, ο Άδωνης Γεωργιάδης κάλεσε τους προστατευόμενους μάρτυρες να πουν στην προανακριτική επιτροπή αν κάποιος τους έβαλε να πουν όσα είπαν, εκτοξεύοντας μάλιστα απειλές προς το πρόσωπό τους, λέγοντας ότι «δε θα γλιτώσουν με τίποτα».

«Αν νομίζουν αυτά τα δύο καθάρματα ότι πρόκειται να τη γλιτώσουν πλανώνται πλάνην οικτράν», είπε χαρακτηριστικά. «Τα ονόματά τους τα έχω ακούσει όπως και εσείς. Δε θα τα πω στην τηλεόραση», απάντησε σε ερώτηση για το αν ξέρει την ταυτότητα των δύο μαρτύρων.

«Μην νομίζουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα τη γλιτώσουν», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Και αν τους έβαλε κάποιος να έρθουν να μας πουν ποιος τους έβαλε».

Κουτί Πανδώρας

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί