Και εκπομπή και απόσπαση στη Βουλή για τη Βίκυ Φλέσσα

Η Βίκυ Φλέσσα αποχωρεί από το Ραδιομέγαρο και μετατίθεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, ενώ η εκπομπή της θα συνεχίζεται στην ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, το ΔΣ της ΕΡΤ αποδέχθηκε την απόσπαση της στη Βουλή και την πρότασή της να συνεχιστεί η μετάδοση της εκπομπής της, χωρίς η ίδια να λαμβάνει αμοιβή. Η μισθολογική δαπάνη της Β. Φλέσσα θα καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της Βουλής. 

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην απόφαση, το ΔΣ της ΕΡΤ έλαβε υπόψη την πρόταση της  δημοσιογράφου «για τη συνέχιση της μετάδοσης της εκπομπής με τίτλο «Στα άκρα» από συχνότητα της ΕΡΤ ΑΕ, χωρίς η ιδία να λαμβάνει αμοιβή, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει την αμισθί μετάδοσή της.

Στο μεταξύ το ΔΣ της ΕΡΤ έδωσε το πράσινο φως για την ανανέωση της εκπομπής της για δέκα ακόμη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια ως το τέλος Δεκεμβρίου, τα οποία θα γυρίζονται στην ΕΡΤ ως εσωτερική παραγωγή με κόστος 5.300 ευρώ.

Ως φαίνεται τίποτα δεν πάει χαμένο… Μπορεί η Βίκυ Φλέσσα να έμεινε εκτός Ευρωκοινοβουλίου, ωστόσο ο αγώνας για το κυβερνητικό κόμμα δεν ήταν εις μάτην.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί