Σε πλήρη αντίθεση οι δηλώσεις του Μητσοτάκη του… εξωτερικού που σήμερα δείχνει το πρόσωπο…αντιφασίστα!

Πριν λίγες ώρες έλεγε «εισβολείς» τους πρόσφυγες όπως τους Πέρσες στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, σήμερα στις Βρυξέλλες δηλώνει ότι πολέμησε την άκρα Δεξιά και την Χρυσή Αυγή

«Είναι πρώτη φορά που έρχομαι ως νεοεκλεγείς πρωθυπουργός», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη σύνοδο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν μπορεί κι ο ίδιος να πιστέψει ότι κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός και αισθάνεται την ανάγκη να το επαναλαμβάνει στις δηλώσεις του.

«Αποδείξαμε νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε τον λαϊκισμό και αυτή η νίκη μας ήταν επίσης μια νίκη για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη, καθώς επιτύχαμε να εξαλείψουμε την άκρα Δεξιά και τη Χρυσή Αυγή απο το ελληνικό κοινοβούλιο» ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος που χτες, στο εσωτερικό όμως, και συγκεκριμένα στην εκδήλωση στο Ζάππειο, μιλούσε για πρόσφυγες και μετανάστες εισβολείς σε μια απολύτως ακροδεξιά και ξενοφοβική αποστροφή του λόγου του.

Δείτε: Με ρητορική ΧΑ: «Εισβολείς» οι πρόσφυγες όπως οι Πέρσες στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας! (βίντεο)

«Η πρώτη προτεραιότητά μας είναι να αποκαταστήσουμε την ανάπτυξη, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να βεβαιωθούμε ότι έχουμε ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο που κράτησε τη χώρα μας πίσω για περισσότερο από μια δεκαετία», συνέχισε ο πρωθυπουργός που παρέλαβε μια χώρα χωρίς μνημόνιο χάρη στις ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αντιπολιτευόταν υποστηρίζοντας ότι δεν βγήκαμε από το μνημόνιο.

«Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε και εξωτερικές προκλήσεις. Η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια απίστευτα αποσταθεροποιημένη περιοχή, αλλά είμαστε εδώ για να επαναβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας στη σταθερότητα της περιοχής και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε» κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ. που στην αποσταθεροποιημένη αυτή περιοχή χαρακτήριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως προδοσία.

Left.gr


Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί