«Γλέντι» στα social media με τη μεταφράστρια στην συνάντηση Τραμπ – Ματαρέλα που έμεινε «παγωτό»!

Πανηγύρι έγινε στα social media με την έκφραση του προσώπου της μεταφράστριας στην συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ιταλού Προέδρου, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Δείτε: Νέα γκάφα Τραμπ: «χιλιάδων χρόνων η σχέση ΗΠΑ – Ιταλίας» κύριε… Μοτσαρέλα!

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε παγωτό όχι μόνο την μεταφράστρια αλλά και όσους τον άκουγαν κατ’ αρχήν να μιλάει την «Τραμπική» αλλά και στην συνέχεια στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό Πρόεδρος να λέει ότι οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι σύμμαχοι από την Αρχαία Ρώμη!

Την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ κανείς δεν πρόσεχε τον ίδιο αλλά την μεταφράστρια η οποία είχε μια έκφραση που δεν περιγράφεται με λόγια από όσα άκουγε. Η μεταφράστρια καθόταν ανάμεσα στους δυο άνδρες και κρατούσε σημειώσεις και μετέφερε στον Ιταλό Πρόεδρο τα ακατονόμαστα που έλεγε ο Τραμπ.

«Οι ΗΠΑ και η η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομιά που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια από την Αρχαία Ρώμη», είπε ο Τραμπ.

https://twitter.com/WhiteHouse/status/1184528301194383362?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1184528301194383362&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fi-metafrastria-stin-synantisi-tramp-matarela-emeine-pagoto%2F2895513%2F

Ο Τραμπ υπερασπίστηκε και την κληρονομία του Χριστόφορου Κολόμβου. «Την Δευτέρα, αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί