Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο νέο κτίριο για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, έπειτα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών στο νέο κτίριο. Έτσι τα παιδιά ξεκίνησαν σήμερα τα μαθήματά τους στο νέο σχολείο.

 Στο χώρο βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, που συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και γονείς. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Αγιασμός για τα νήπια της προσχολικής αγωγής στο Μαλεβίζι

Εγκαταστάθηκαν από την αρχή της εβδομάδας στις τάξεις τους τα νήπια της προσχολικής αγωγής στο Μαλεβίζι, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο νέο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Λειτουργεί έτσι το παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας, που φιλοξενείται στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου.

 Στο πλαίσιο αυτό, τελέστηκε χθες Τρίτη ο καθιερωμένος αγιασμός, με την παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Εμμανουήλ Καρτσωνάκη. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί