Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ύδρευσης πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Ο Δημήτρης Κουκούτσης, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας της μειοψηφίας που ορίστηκε όμως από την παράταξη της δημοτικής αρχής, εξελέγη χθες όπως αναμενόταν (μετά τη συμφωνία συνεργασίας με το δήμαρχο) πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο αντιδήμαρχος Δυτικής Μάνης Χρήστος Λυμπερέας.

Ο Δ. Κουκούτσης πήρε 8 ψήφους και τον ψήφισαν οι 6 σύμβουλοι (μαζί με τον εαυτό του) της δημοτικής παράταξης Καλαμάτας, ο Χρ. Λυμπερέας και ένας σύμβουλος από τη δημοτική αρχή Μεσσήνης ή ο Λεωνίδας Λιάππας, σύμβουλος Καλαμάτας από την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου.

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Δημήτρης Φαββατάς, από τη μείζονα μειοψηφία (παράταξη Κοσμόπουλου) και πήρε 4 ψήφους. Τον ψήφισαν και οι άλλοι 2 σύμβουλοι των μειοψηφιών του Δήμου Καλαμάτας (παρατάξεις Τζαμουράνη, Μάκαρη) και ο σύμβουλος Μεσσήνης Ντίνος Μπουρίκας, από τη μείζονα μειοψηφία (παράταξη Τσώνη).

Λευκό ψήφισαν ή δύο σύμβουλοι της δημοτικής αρχής Μεσσήνης ή ένας απ’ αυτούς και ο Λ. Λιάππας από την Καλαμάτα.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου εξελέγησαν ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάβας και ο σύμβουλος Παντελής Δρούγας.

 eleftheriaonline.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί