Κρήτη: Προφυλακιστέος για τους πυροβολισμούς σε σπίτι ο 47χρονος κτηνοτρόφος

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του Εισαγγελέα ο δράστης της υπόθεσης με τα όπλα στον Άγιο Νικόλαο.

Ο 47χρονος κτηνοτρόφος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η παραπομπή ήταν για ενδεχόμενο δόλο, στοιχείο που σημαίνει πως ο προφυλακισθείς άνδρας, που έχει βεβαρυμένο ιστορικό παράνομων πράξεων, με την προσωρινή κράτηση εκτιμάται πως θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσή του από την τακτική δικαιοσύνη.

Ο 47χρονος είχε συλληφθεί για την υπόθεση με τους άσκοπους πυροβολισμούς σε οικία στον Άγιο Νικόλαο. Ο 47χρονος είχε πει ότι πυροβόλησε στο σπίτι καθώς είχε την αίσθηση ότι δεν ήταν κανείς μέσα σε αυτό. «Αν ήξερα ότι ήταν μέσα τα παιδιά δεν θα έκανα τέτοια κίνηση, διότι όσες διαφορές και αν μας χωρίζουν είμαι κι εγώ πατέρας, έχω τέσσερα παιδιά κι ένα εγγόνι» τόνισε.

«Πυροβόλησα για να στείλω μήνυμα στον άσπονδο φίλο μου», συμπλήρωσε σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Πρώτο Θέμα». Ο κτηνοτρόφος ανέφερε επίσης πως με την οικογένεια παλαιότερα είχαν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα είπε πως είναι σύντεκνοι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κάποιες προστριβές διατάραξαν τις σχέσεις τους.

Anatolh.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί