Αλ. Τσίπρας από την Πάτρα: «Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» (Βίντεο)

Aπό την ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της Τρίτης 15/10 για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι σε ένα κοινό στόχο και όραμα: Την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προόδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την Τρίτη την περιοδεία του στην Αχαΐα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποιώνυας εισήγηση στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, κατά την ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εισήγηση η οποία συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr.

H επίσκεψη στην Κάτω Αχαΐα

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κάτω Αχαΐα: «Για να αγωνιστούμε μαζί, να συνθέσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο, πλατύ, δημοκρατικό κόμμα, μέσα από τη μαζική εγγραφή και συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας κατά την εισήγησή του προς τους πολίτες της περιοχής:

«Διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή που θα οδηγήσει στο αντάμωμα των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών», επανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media όπου παρατίθενται φωτογραφίες από τη συνάντηση με τους πολίτες της Κάτω Αχαΐας.

Νωρίτερα την Τρίτη, είχε συνάντηση με εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ της Πάτρας καθώς και με γονείς που παρακολουθούν το πρόγραμμα. «Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια της κοινότητας του ΚΕΘΕΑ να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και αυτοδιοικούμενη», το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών όπου συναντήθηκε με το Προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οποία κυριάρχησε το θέμα της κατάργησης της νομικής της Πάτρας από τη νέα κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας περπάτησε επίσης στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στη Φιλοποίμενος και αλλού και συνομίλησε με πολίτες.

«Ξεκινάω μια μακρά πορεία για να αφουγκραστούμε τους πολίτες» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας 14/10 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ionian Channel εγκαινιάζοντας όπως είπε μια «νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική και μία νέα σχέση με το κόμμα μας»:


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί