Διαλύεται η Χρυσή Αυγή: Ξηλώνονται τοπικές οργανώσεις, ακυρώνονται φιέστες – Έκλεισε και η εφημερίδα Εμπρός

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει η ναζιστική οργάνωση την ίδια στιγμή που τα ηγετικά στελέχη της απολογούνται στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

Έτσι, επισημοποιήθηκε πλέον το κλείσιμο της “μετωπικής” εφημερίδας Εμπρός, της οποίας βέβαια η κυκλοφορία είχε ήδη καταρρεύσει πολύ πριν τις εκλογές. Πλέον η Χρυσή Αυγή διαθέτει ως εφημερίδα μόνο το ομώνυμο έντυπο. Η πρώην διευθύντρια έκδοσης της εφημερίδας, Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά, διορίστηκε πλέον επιστημονική συνεργάτιδα του μοναδικού ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Αθανάσιου Κωνσταντίνου. Το μέγεθος της διάλυσης αποδεικνύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν προέβη καν σε ανακοίνωση αναστολής κυκλοφορίας της εφημερίδας της…

Επίσης φέτος ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν πραγματοποιήθηκε η φιέστα στις Θερμοπύλες, που είχε γίνει πανελληνίως γνωστή όταν ο Μιχαλολιάκος είχε αναφερθεί στα τάγματα εφόδου.

Τέλος, συνεχίζεται το ξήλωμα του δικτύου των τοπικών οργανώσεων, με πιο πρόσφατα λουκέτα στις τοπικές της Σαλαμίνας, του Αλίμου και της Κομοτηνής.

 jailgoldendawn

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί