Σύσκεψη για τους ΤΟΕΒ στην Περιφέρεια Κρήτης

Η περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει τους TOEB του νησιού για τα έργα εξοικονόμηση ενέργειας, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δικτύων, τόνισε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στους εκπροσώπους των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων του νησιού, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης. 
«Είμαστε κοντά σας και θα στηρίξουμε τα αναγκαία έργα εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των ΤΟΕΒ», σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης. 
Η συνάντηση εργασίας έγινε με αντικείμενο τα ζητήματα που απασχολούν τους ΤΟΕΒ, μετά τα υπομνήματα που είχαν στείλει, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Περιφέρειας για πλήρη καταγραφή των ζητημάτων που τους απασχολούν.
Μετά τη σύσκεψη και την ανάλυση των επιμέρους ζητημάτων, αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των ΤΟΕΒ, που θα διαχειριστεί τα θεσμικά αιτήματα τα οποία θα κατατεθούν προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω της Περιφέρειας Κρήτης. 
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης επεσήμανε πως «προετοιμαζόμαστε εγκαίρως ώστε να καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων όλων των ΤΟΕΒ της Κρήτης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί