Συλλυπητήρια για το θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις με αφορμή το θάνατο της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας με καταγωγή από την Κρήτη, Σοφίας Κοκοσαλάκη.

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα

«Το Μαλεβίζι σήμερα θρηνεί ένα δικό του παιδί. Η είδηση του αδόκητου χαμού της Σοφίας Κοκοσαλάκη, με καταγωγή από τον Κρουσώνα και τα Ρούστικα, μας γεμίζει όλους με θλίψη. Μια διεθνούς φήμης πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας, προβάλλοντας τα διαχρονικά πρότυπα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Πάνω από όλα όμως μια νέα γυναίκα, με καινοτόμο πνεύμα, που είχε ακόμη να προσφέρει πολλά. Καλό ταξίδι Σοφία…»

Συλλυπητήρια από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι»

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το ταξίδι χωρίς γυρισμό της Σοφίας Κοκοσαλάκη.

Μιας ταλαντούχας γυναίκας με καταγωγή από τον Κρουσώνα με λαμπρή πορεία και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, που διατηρούσε την Κρήτη μέσα στην καρδιά της. Μας έκανε υπερήφανους με την σπουδαία διεθνή της καριέρα και παρά του ότι έφυγε τόσο νωρίς, το έργο της θα παραμείνει ζωντανό για να υπενθυμίζει διαρκώς τα σπάνια χαρίσματα που είχε η Σοφία Κοκοσαλάκη.

Ο τόπος καταγωγής της, το Μαλεβίζι, οφείλει να τιμήσει τη μεγάλη σχεδιάστρια. Πιστεύουμε ότι η νυν Δημοτική Αρχή θα μεριμνήσει έτσι ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές που αξίζουν σε προσωπικότητες όπως η Σοφία, που πρόβαλλε την Κρήτη και την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο μέσα από τη δουλειά της. Είναι άλλωστε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε…

Στην οικογένεια και τους οικείους της Σοφίας Κοκοσαλάκη, απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή η σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη

«Εμπνέομαι συνεχώς από το γνήσιο περιβάλλον και τον πλούσιο πολιτισμό της Κρήτης»: Όταν η Σοφία Κοκοσαλάκη τιμήθηκε στο Ηράκλειο


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί