Σάλος με fake βίντεο με τον Τραμπ να σκοτώνει τους πολιτικούς αντιπάλους του και Αμερικάνικα ΜΜΕ

Σφοδρές αντιδράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προκαλέσει ένα ψεύτικο βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ σε… βίαιες σκηνές να πυροβολεί και να μαχαιρώνει πισόπλατα πολιτικούς αντιπάλους του και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Στόχοι του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος φαίνεται να μπαίνει στον υποτιθέμενο ναό «Εκκλησία των Ψευδών Ειδήσεων» οι Χίλαρι Κλίντον, Μπέρνι Σάντερς, Μπαράκ Ομπάμα, Τζον Μακέιν, όπως επίσης τα μίντια New York Times, CNN, ABC, CNBS, BBC, Guardian και Politico.

Το κατασκευασμένο υλικό δημιούργησαν υποστηρικτές του μεγιστάνα, με επεξεργασία του φιλμ «Kingsman: The Secret Service», προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε εκδήλωση σε ένα από τα θέρετρά του στο Μαϊάμι και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τους NYT, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γιος του Ρεπουμπλικανού, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

«Άθλιο και τρομακτικό»  χαρακτηρίζει το βίντεο σε ανακοίνωσή του το CNN τονίζοντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που οι υποστηρικτές του προέδρου προωθούν τη βία εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα βίντεο που προφανώς βρίσκουν διασκεδαστικό» και  ζητώντας από τον ίδιο, το επιτελείο του αλλά και τον Λευκό Οίκο να το καταδικάσουν άμεσα. «Οτιδήποτε λιγότερο ισοδυναμεί με σιωπηρή αποδοχή της βίας και δεν θα πρέπει να γίνει ανεκτό από κανέναν» σημειώνει το δίκτυο.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί