ΚΙΝΑΛ: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και “πλάτη” στη ΝΔ

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει η Χαριλάου Τρικούπη στον απόηχο των επαφών των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων, υποστηρίζοντας τη θέση της ΝΔ.

Δείτε: Ένας αδέξιος γάμος: Η Φώφη βάζει πλάτη στον Μητσοτάκη και τη δεξιά

Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει ότι δεν κάνει παζάρια, προσθέτοντας πως «οι θέσεις μας για τον εκλογικό νόμο, την ψήφο των αποδήμων, την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι κρυστάλλινες και δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά».

Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τον χαρακτηρίζει «δέσμιο του λαϊκισμού του» επισημαίνοντας ότι «αδυνατεί να κατανοήσει πως η ψήφος των Ελλήνων πολιτών κατοίκων εξωτερικού, είναι θέμα με εθνικές διαστάσεις, είναι θέμα δημοκρατίας».

«Οι συνθήκες τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει δραματικά, ο απόδημος ελληνισμός έχει νέα σύσταση, μετά το brain drain» υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει αναφέροντας «η αντιμετώπιση των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού με όρους σεβασμού και ισοτιμίας της ψήφου τους είναι αυτονόητη υποχρέωση των πολιτικών κομμάτων. Με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Πάνω από όλα βάζει τη ζυγαριά του κομματικού οφέλους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι οι συναλλαγές και η μονταζιέρα. Αμετανόητοι…»

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί