Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας ο Χ. Μαμουλάκης

Στις εργασίες του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας «Επ’ Αρωγή» που διοργανώνεται στο Ηράκλειο, παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Το Ηράκλειο φιλοξενεί ένα Πανελλήνιο Συνέδριο που επικεντρώνεται σε άκρως σημαντικά και επίκαιρα θέματα, όπως είναι οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι πολιτισμικές πρακτικές και οι κοινοτικές παρεμβάσεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Οφείλουμε να αναδείξουμε κάθε σύγχρονη προσέγγιση που αφορά κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες μας που για τον οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους. Και να το πράξουμε αυτό, με τον απόλυτο σεβασμό, χωρίς διακρίσεις και μεροληψία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Κέντρου Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης τόσο για την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου, όσο και για την αποτελεσματικότητα με την οποία παρεμβαίνουν και αντιμετωπίζουν τα ζητήματα του ευαίσθητου τομέα τους».

Σκοπός του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας «Επ’ Αρωγή» είναι, μεταξύ άλλων, η ανάδειξη καλών πρακτικών κοινωνικής ένταξης μέσα από δράσεις πολιτισμού, καθώς και η ανάδειξη των σύγχρονων προσεγγίσεων που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί