Ο Άδωνης στα χνάρια του αρχηγού του: Νέα πολιτική απάτη με επένδυση στην Κρήτη, που προχωρεί χρόνια (έγγραφα)

Η μεγάλη επένδυση στην Κρήτη που προχώρησε επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Γεωργιάδης την καπηλεύεται!

Από την πρώτη σχεδόν στιγμή που ανέλαβε τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης, με διάφορες δηλώσεις του προσπαθεί να καπηλευτεί μια μεγάλη τουριστική επένδυση στην Κρήτη, αυτή της ρωσικής εταιρείας Mirum στην Ελούντα, που θα δημιουργήσει το τουριστικό συγκρότημα Elounda Hills. Μια επένδυση που προχώρησε επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, επρόκειτο να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Δείτε: Tουριστική επένδυση 450 εκατ. ευρώ από τη ρωσική Mirum Hellas στην Ελούντα

Elounta Hills: Πότε ξεκινούν οι πρώτες κατασκευές για το τεράστιο project εκατομμυρίων στην Κρήτη

Από τις αρχές Αυγούστου ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωνε την… “στόχευσή του” για την επένδυση! Και τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται στα τηλεοπτικά παράθυρα και ανακοινώνει ότι είναι τόση η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ ώστε προχώρησε την επένδυση και την πέρασε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. Καπηλεία και ψέμα, καθώς η επένδυση της Mirum στην Ελούντα εγκρίθηκε σε δύο φάσεις από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων το 2016 και το 2017!
Όχι τις τελευταίες ημέρες, όπως ψευδώς ανέφερε και χθες ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Η δε έγκριση από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης ήταν δρομολογημένη, όπως δήλωσε και ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς.

Δείτε: Ν. Παππάς: Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επένδυση στα ψεύδη, το λαϊκισμό και την καπηλεία

Μάλιστα ο κ. Παππάς έδωσε στη δημοσιότητα και τα ΦΕΚ για την επένδυση.

Δείτε τα ΦΕΚ και τις ημερομηνίες

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, που όταν δεν καταστρέφει και γκρεμίζει, καπηλεύεται. Το έχει κάνει τόσες φορές, ακόμα και με τις 120 δόσεις πρόσφατα. Ενώ στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “εξήγγειλε” ενεργειακή επένδυση στην Κρήτη η οποία είναι σε υλοποίηση εδώ και χρόνια!

Δείτε τη σχετική αποκάλυψη του Candiadoc: Απίστευτη πολιτική απάτη Μητσοτάκη: Εξήγγειλε ως «νέο έργο» στην Κρήτη, project που υλοποιείται χρόνια! (εικόνες)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί