Η πάγια τακτική στον ΣΚΑΙ: Τέσσερις ενταντίον ενός για να μην ακουστεί η άλλη άποψη (Βίντεο)

Χθες αποκαλύφθηκε με έγγραφο του FBI 23 Ιανουαρίου του 2018… αυτό πρόλαβε να πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και απευθείας διακόπηκε τόσο από την Σοφία Βούλτεψη, όσο και από τον Βασίλη Κεγκέρογλου και τους τηλεπαρουσιαστές της εκπομπής σε μια επιχείρηση επιβολής λογοκρισίας… Δυστυχώς μια πάγια τακτική στο τηλεοπτικό σταθμό.

Επιχείρησε να το διαβάσει από την ΑΥΓΗ: Στις 23 Ιανουαρίου του 2018 υπάρχει έγγραφο του FBI που λέει επί λέξει: Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτού του εγγράφου για την εφαρμογή του νόμου και αποδεικτικούς λόγους που αφορούν τα λοιπά πρόσωπα: Λοβέρδος, Σαλμάς, Γεωργιάδης και λοιποί».

Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή χθες κατά την συζήτηση για την προανακριτική.

– Μα διαψεύστηκε… τον διέκοψε ο δημοσιογράφος αυτή τη φορά παίρνοντας σαφώς πολιτική θέση.

– Ποιο διαψεύστηκε; Αυτό είναι έγγραφο

– Δεν υπάρχει στο έγγραφο αυτό. Η Σαμπρίνα το έλεγε… πρόσθεσε έτερη δημοσιογράφος.

Μετά ανέλαβε η κ. Βούλτεψη στις διακοπές.
«Τους προκαλείτε κ. Μπαλάφα» συνέχισε η δημοσιογράφος. Μήπως να παραθέτει εγγράφως αίτηση;

«Είστε εκτός θέματος κ. Μπαλάφα» συνέχισε η ίδια.

Διαμαρτυρίες από τον κ. Μπαλάφα και ακολούθησε με χρώμα ειρωνείας από τον δημοσιογράφο… «αφήστε τον να μιλήσει…»

– Δεν είστε ενημερωμένος κ. Μπαλάφα.

Παράλληλα μίλαγαν όλοι μαζί 4 προς 1 χωρίς καθόλου να περνάει από το μυαλό των δήθεν υπέρμαχων της ελευθερίας της γνώμης και του πλουραλισμού που βαλλόταν τάχα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να ακουστεί και η άλλη άποψη γιατί των 4 ήταν κοινή.

Στην συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Κεγκέρογλου και όλοι στάθηκαν «προσοχή» να τον ακούσουν να κατηγορεί για συγκάλυψη τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν η κυβέρνηση που αποκάλυψε το σκάνδαλο Novartis και άνοιξε την διαδικασία για την διερεύνησή του για την οποία άλλωστε είναι μόνιμα στο στόχαστρο από τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ.

Kατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί