Πολιτική συζήτηση και θεματικά εργαστήρια από την Περιφέρεια Κρήτης στις Βρυξέλλες

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πόλεων και Περιφερειών 2019 

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχοντας ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων 2019 που ξεκίνησε στις Βρυξέλλες, διοργανώνει Θεματικά Εργαστήρια με αντικείμενο, έργα και δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επίκεντρο τις Περιφέρειες καθώς και τις μελλοντικές πολιτικές της Ένωσης στον Μεσογειακό χώρο και την περιφερειακή πολιτική.   

Μάλιστα απόψε, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, θα συμμετέχει στο πάνελ της πολιτικής συζήτησης που θα γίνει στα πλαίσια του πρώτου εργαστηρίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης. 

Το πρώτο Συμμετοχικό Εργαστήριο θα έχει τίτλο «PANORAMED-Συνεργαζόμαστε προς μια καλύτερη διακυβέρνηση στη Μεσόγειο» και θα ξεκινήσει στις 15:30 (τοπική ώρα) στην Επιτροπή των Περιφερειών, (Rue Van Maerlant 2, Αίθουσα JDE VM1). 

Με αντικείμενο την καλύτερη διακυβέρνηση στη Μεσόγειο, πολιτικοί εκπρόσωποι Περιφερειών της Μεσογείου, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ανταλλάσσουν απόψεις για τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας στον Μεσογειακό χώρο, με επίκεντρο την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.  

Το δεύτερο σεμινάριο αφορά την «Βιώσιμη Ανάπτυξη στις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις» και θα γίνει την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00, Πλατεία Schuman 14, 8ος όροφος.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 με το σεμινάριο«Αναπτύσσοντας Εναλλακτικές Μορφές Βιώσιμου Τουρισμού στην Ενδοχώρα της Μεσογείου (17:30) Πλατεία Schuman 14, 8ος όροφος. 


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί