Επιστροφή στην… κανονικότητα: Ξανά στην τηλεόραση ο Πρετεντέρης

Τη φράση του «η χώρα έχει επανέλθει στην πραγματικότητα» κάνει πράξη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Γιάννης Πρετεντέρης is back με δική του εκπομπή και κομβικό ρόλο στο πρόγραμμα του One Channel.

Η επιστροφή του Γιάννη Πρετεντέρη, αυτού του τιτάνα της δημοσιογραφίας, στην τηλεόραση είναι γεγονός. Έκλεισε στο νέο πρόγραμμα του One channel του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρουσιάζει βραδινή πολιτική εκπομπή και να εμφανίζεται στο δελτίο και σε άλλες εκπομπές για να κάνει σχόλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η εκπομπή δεν θα μεταδίδεται τα άγρια μεσάνυχτα (όπως παλιά στο MEGA) αλλά αρκετά νωρίτερα. Εξάλλου καημός του ήταν και τις εποχές του πάλαι ποτέ μεγάλου καναλιού να μη βγαίνει στον αέρα σχεδόν αξημέρωτα. Λες κι αυτός ήταν ο λόγος τον μονοψήφιων νούμερων τηλεθέασης της «θρυλικής» Ανατροπής.

Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν με επιστροφή των πιο στρατευμένων φιλομνημονιακών δημοσιογράφων του MEGA (βλ. Καψή, Τρέμη, Στραβελάκη) και μια ξεκάθαρη αναγνώριση της προσπάθειας του Γ. Πρετεντέρη να στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον πιο αυταρχικό τρόπο, καταπατώντας κάθε έννοια πολυφωνίας,ελευθεροτυπίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Γιατί όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου τυχαία η συγκυρία που ο δημοσιογράφος επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα. 

«Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε», αυτά είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιάννης Πρετεντέρης  στην εκπομπή του, στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, προεξοφλώντας την απροκάλυπτη επίθεση της κυβέρνησης εναντίον του Documento που συντελείται αυτές τις μέρες.

Δείτε: Προαναγγέλλει λουκέτα σε ΜΜΕ ο Γιάννης Πρετεντέρης (Ηχητικό)

«Εδώ θα έμπαινε η διαφήμιση που έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Μπράβο στον Γιάννη λοιπόν, έφτασε μάλλον η ώρα των παρασήμων και…. άξιος ο μισθός του. 

Κουτί Πανδώρας


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί