Αυτά είναι τα λογότυπα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Έκθεση έργων και απονομή Βραβείων

Στους χώρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί για τη φιλοτέχνηση του λογότυπου του Τμήματος, ως επετειακή εκδήλωση εν όψη των 60 χρόνων από την Ίδρυση του ΤΕΕ-ΤΑΚ. Ο ωραίος κήπος του κτιρίου, στη συμβολή των οδών Πρεβελάκη και Γρεβενών, διαμορφώθηκε κατάλληλα για την έκθεση όλων των προτάσεων που συμμετείχαν και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να διαμορφώσουν άποψη για τις συμμετοχές. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση από την Κριτική Επιτροπή, των όρων, των κριτηρίων και της διαδικασίας επιλογής,  ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και απονεμήθηκαν τα βραβεία στους συμμετέχοντες που διακρίθηκαν. 

Την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού  αποτελούσαν η Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Ειρήνη Βρέντζου, η Εύα Κοκκινίδου, αρχιτέκτονας μέλος της Δ.Ε. υπεύθυνη για τον Διαγωνισμό, ο Μανώλης Τζομπανάκης, καλλιτέχνης -γλύπτης, ο Νίκος Σκουτέλης, αρχιτέκτονας, αναπληρωτής καθηγητής Π.Κ.  και ο Κώστας Καρνίκης, γραφίστας.

 Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα “Δημήτριος Μπούκος-Γεράσιμος Χωραϊτης Ο.Ε., Zero Point Developers” και το 2ο στον Γιάννη Πετράκη, Αρχιτέκτονα μηχανικό ΑΠΘ.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, στον Α’ όροφο του Κτιρίου του ΤΕΕ-ΤΑΚ. 

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, στο φουαγιέ του Κτιρίου, οι επισκέπτες μπορούν να δουν την Έκθεση επιλεγμένων φωτογραφιών που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο σεμιναρίου που προσέφερε στους μηχανικούς του ΤΕΕ/ΤΑΚ η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης (ΕΦΕΚ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί