Ασφαλτοστρώθηκε o υπαίθριος Δημοτικός χώρος Στάθμευσης στο Γάζι

Ένα αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Γαζίου, αλλά και των κατοίκων της περιοχής έγινε πράξη από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση του οικοπέδου που χρησιμοποιείται ως υπαίθριος Δημοτικός χώρος Στάθμευσης πλησίον του Δημαρχείου Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί παρεμβάσεις στη βάση και χωματισμοί. Με την ασφαλτόστρωση ο χώρος στάθμευσης παραδίδεται πιο λειτουργικός, εξυπηρετώντας πολίτες και επισκέπτες. Τις επόμενες ημέρες τα συνεργεία θα προχωρήσουν και στις αναγκαίες διαγραμμίσεις.

Στο χώρο των εργασιών βρέθηκε σήμερα και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Πετούση, καθώς και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Ποιότητα ζωής και εξυπηρέτηση του πολίτη. Ο κινητήριος μοχλός μας. Μέλημά μας να βρίσκουμε λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων».

Παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Αλμπαντάκης, Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Δ.Ε. Τυλίσου Γρηγόρης Περυσινάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί