Βαλκανικοί πάλης: Χάλκινη Βαλκανιονίκης η Ι. Δεσκουλίδου, τέταρτος ο Στ. Βαβίλης

Οι δύο πρωταθλητές του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» εκπροσώπησαν την χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες Πάλης 2019 που πραγματοποιήθηκαν στην Βουλγαρία από τις 1 έως και τις 6 Οκτωβρίου 2019, στα 65kgr Κορασίδων και 48kgr Παμπαίδων αντίστοιχα.

«Εξαιρετική εμφάνιση είχαν και οι δύο αθλητές μας και σημαντική  η επιτυχία τους σ’ ένα εντυπωσιακά αναβαθμισμένο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, με βαθμό δυσκολίας ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Στέφανος Βαβίλης παρ’ όλο που ήταν μικρότερος ηλικιακά (13 χρονών) αγωνίστηκε στην κατηγορία των 14-15 χρονών και διεκδίκησε μέχρι τέλους το μετάλλιο, αφού έφτασε στον μικρό τελικό, μετά από εντυπωσιακή νίκη (9-0 και πτώση) επί του Σέρβου αντιπάλου του.

Η κόρη μου η Ιωάννα Δεσκουλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία, καταβάλλοντας με πτώση στον πρώτο γύρο τις αντιπάλους της.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον, αφού αυτά τα δύο παιδιά -η Ιωάννα Δεσκουλίδου και ο Στέφανος Βαβίλης- αλλά και ο Γιάννης Μιχελάκης που δεν έλαβε τελικά μέρος παρά το ότι είχε προκριθεί, καθώς και 7-8 ακόμα αθλητές του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. που ακολουθούν τα ίδια βήματα, δουλεύοντας συστηματικά και στοχευμένα, μας δίνουν δύναμη να «παλεύουμε», παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ κι όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της χώρας μας, είτε διακρίθηκαν και ήταν αρκετά τα παιδιά αυτά, είτε όχι, καθώς και τους συνάδερφους προπονητές.

Το άθλημα μας, η Ολυμπιακή Πάλη, διαγράφει ανοδική πορεία»,

δήλωσε από την Βουλγαρία ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί