Δ. Παπαδημούλης: Ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μόλις βρει τα σκούρα ο Μητσοτάκης (Βίντεο)

Μόλις τελειώσουν «τα έτοιμα» της κυβέρνησης Τσίπρα θα αποδειχθούν «φούμαρα» όσα έταζε η Ν.Δ. για να γίνει κυβέρνηση τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης υποστηρίζοντας ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο και πρόωρων εκλογών μόλις τα βρει «σκούρα» ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης γι’ αυτό εμείς δεν ζητάμε εκλογές την επομένη των εκλογών. Στις εκλογές που θα γίνουν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου εκτιμώ όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να ξαναείναι ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης»

«Παρά το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι θα εξαντλήσει την τετραετία δεν τον εμπιστεύομαι. Υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει εκλογές και νωρίτερα αν δει τα σκούρα»

«Γρήγορα θα αποδειχθεί μόλις τελειώσουν τα έτοιμα, από την κυβέρνηση Τσίπρα στον προϋπολογισμό του 2020 ότι όσα έταξε για να γίνει κυβέρνηση, ανάπτυξη με ρυθμό 4%,  φοροαπαλλαγές μέχρι 6 δις χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα αμέσως αυτά θα αποδειχθούν φούμαρα. Το δημοσιονομικό κενό που θα είναι μέχρι και 1 δις δεν θα αποτυπώνεται γιατί αντιμετωπίζεται με υπεραισιόδοξες προβλέψεις. Μένει να φανεί.»

«Το ότι 45 χρόνια από το 1974 ως τώρα δεν έχουν λύσει το θέμα οι κυβερνήσεις για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού σημαίνει ότι υπάρχουν ισχυρές διαφωνίες. Η θεωρία να ψηφίζουν οι πάντες είναι σόλικη. Θα ψηφίζουν και η Κάλας στο Αφγανιστάν; Να καταθέσει η κυβέρνηση ένα νομοσχέδιο που θα αποτελέσει βάση διαλόγου για την επίτευξη συναινέσεων.»

Τέλος ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε λιγότερη αλαζονεία τόσο στον κ. Κεφαλογιάννη, όσο και στον κ. Μητσοτάκη.

Κατ. Μπρ., Αυγή

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί