Απολογούνται οι συλληφθέντες για εμπλοκή στην υπόθεση με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Τι λένε οι συνήγοροί τους 

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί οι απολογίες των συλληφθέντων για τη φερόμενη ως υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού με επίκεντρο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε: Επιχείρηση με συλλήψεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Υπό κράτηση ο Λιμενάρχης

Κομπίνα εκατομμυρίων στο λιμάνι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθησαν επιχειρηματίες, ο Λιμενάρχης και πλοηγοί ρυμουλκών

Σε διαθεσιμότητα ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης

Ενώπιον της Α’ ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν σήμερα έντεκα από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τέσσερις ιδιοκτήτες εταιρειών με ρυμουλκά σκάφη και επτά υπάλληλοί τους.

Η σημερινή διαδικασία εκτιμάται ότι θα είναι μαραθώνια και θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα, οπότε θα γίνει γνωστή η ποινική τους μεταχείριση. Αύριο, Κυριακή, το κατώφλι του ίδιου ανακριτικού γραφείου θα περάσουν ο κεντρικός λιμενάρχης και οι έξι πλοηγοί του λιμανιού της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος όλων των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της εκβίασης από κοινού, ενώ ο λιμενάρχης και οι πλοηγοί, που τέθηκαν ήδη σε διαθεσιμότητα ή αυτοδίκαιη αργία, διώκονται επιπλέον για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και δωροληψία υπαλλήλου, σε βαθμό κακουργήματος. Οι πλοιοκτήτες και οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν ακόμη το πλημμέλημα της δωροδοκίας από κοινού.

thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί