Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα για αδήλωτη εργασία και πρόστιμα

Με εξαιρετική επιτυχία  και έντονο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΤΙΜΑ» στην κατάμεστη αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 

Η εσπερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου (ΕΦΕΕΗ) έλαβε χώρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 από τις 18.00 έως τις 21.00.

Η δράση αυτή είχε ιδιαίτερη σημασία για τους επαγγελματίες καθώς έλαβαν εξειδικευμένες πληροφορίες πάνω σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα πρόστιμα και στις κυρώσεις που προβλέπονται σύμφωνα με την νομοθεσία, σε περιπτώσεις αδήλωτης ή υποδηλωμένης εργασίας. 

Στο τέλος της εσπερίδας, απαντήθηκαν από τους εισηγητές όλες οι υποβληθείσες από τους συμμετέχοντες ερωτήσεις ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης και της ανάγκης του κοινού για πληροφόρηση, αποφασίστηκε η διοργάνωση ανάλογης ενημερωτικής εκδήλωσης το προσεχές διάστημα. 

“Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές κ. Αραβιάκη Εμμανουήλ (Διευθυντή ΠΕΚΑ Κρήτης),  κ. Μπαρκάτσα Μαλάμω (Προϊσταμένη ΠΕΚΑ), κ. Κεφαλούκου Μαρία (Προϊσταμένη ΠΕΚΑ), κ. Αναστάσιο Σκούρα (Εκπρόσωπο Επιθεώρησης Εργασίας), το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη στήριξη καθώς και όλους τους συμμετέχοντες“, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΝΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί