Αρχίζει η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πάτρα η πρώτη ομιλία του Α. Τσίπρα, Πολάκης- Σπίρτζης στο Ηράκλειο

Τη νέα Γραμματεία Οργανωτικού όρισε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου υπό τον Αλ. Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της γραμματείας είναι οι Έφη Καλαμαρά, Αντώνης Κοτσακάς, Κατερίνα Κνήτου, Κώστας Πουλάκης, εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ. ο γραμματέας του κόμματος Στέργιος Καλπακης και από την Προοδευτική Συμμαχία οι Νίκος Μπίστης και Χάρης Τσιόκας.

Στην τετράωρη και πλέον σύσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά τα επόμενα βήματα της καμπάνιας, των εκδηλώσεων και των παρεμβάσεων σε όλη τη χώρα. Το δύσκολο έργο της οργανωτικής δουλειάς και του συντονισμού αναλαμβάνει η Γραμματεία Οργανωτικού. Στόχος του κόμματος είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και στους 54 νομούς με κεντρικά στελέχη του κόμματος και της Προοδευτικής Συμμαχίας αλλά και με την, όσο πιο συχνή γίνεται, παρουσία του Αλ. Τσίπρα.

Πρώτος σταθμός του Αλ. Τσίπρα θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Νομός Αχαΐας και συγκεκριμένα η Πάτρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η ομιλία να γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση, η καμπάνια ξεκινάει από τη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Στο Ηράκλειο σήμερα και αύριο θα βρίσκονται ο Παύλος Πολάκης και ο Χρήστος Σπίρτζης. Απόψε θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν στη συνεστίαση της ΟΜ Μαλεβιζίου στο κέντρο “Άνοδος” και αύριο Σάββατο, 5 Οκτωβρίου και ώρα 12:00., στην Αίθουσα Φουγάρο στο κτιριακό συγκρότημα Αθηνά (Λ. Ικάρου αρ.9), σε σύσλεψη των οργανώσεων, μελών και φίλων του ΣΤΡΙΖΑ, από το Ηράκλειο και το Λασίθι.

Δείτε: Ανοιχτή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο το Σάββατο με τον Π. Πολάκη και τον Χρ. Σπίρτζη- Συνεστίαση το βράδυ της Παρασκευής

Στο μεταξύ, έως την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής Οργανωτικής Ανασυγκρότησης.

πηγή: Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί