Κρήτη: Τροχαίο με «γουρούνα» και μοτοσικλέτα – Δύο τραυματίες (Φωτογραφίες)

Τροχαίο μεταξύ ενός τετράτροχου μηχανοκίνητου (γουρούνας) με μηχανή σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο παλιό λιμάνι Χανίων, στον δρόμο προς Κουμ Καπί.

Το ατύχημα σημειώθηκε λόγο πριν τις 17:30 στην οδό Δευκαλίωνος στην Πύλη της Άμμου, όταν για άγνωστη αιτία το τετράτροχο συγκρούστηκε με τη μηχανή ενώ από τη σύγκρουση παρασύρθηκε και ένα σταθμευμένο μηχανάκι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ένας άνδρας-οδηγός της γουρούνας και μία γυναίκα-συνεπιβάτης στη μηχανή, τους οποίους παρέλαβαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και το όχημα του γιατρού, που έσπευσαν στο σημείο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων. Ο οδηγός της μηχανής ήταν καλά στην υγεία του και συνόδευσε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς σοβαρά τραύματα.Στο σημείο και σταθμός της Τροχαίας Χανίων που διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό, αλλά και μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. που διευθέτησαν την κυκλοφορία στο σημείο.

zarpanews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί