Στο φως βίντεο – ντοκουμέντο από τον καβγά με τον νεκρό οπαδό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το γήπεδο της Καλαμαριάς, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός φιλάθλου, δημοσιεύει το zarpanews.gr.

Δείτε: Ελλάδα: Τραγωδία στο γήπεδο με νεκρό οπαδό

Στο βίντεο φαίνεται ο διαπληκτισμός των φιλάθλων – ανάμεσά τους και ο άτυχος 70χρονος – τον οποίο σπρώχνει ένας από τους παριστάμενους στο περιστατικό.

O θάνατος του 70χρονου φιλάθλου στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά κατά τη διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα με τα Χανιά, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Ο άτυχος φίλαθλος, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του, ήταν γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα, καθώς μια ζωή ήταν κοντά στον Άρη σε όλα τα αθλήματα. Ο Νίκος Τριγλιανός, ήταν γνώριμη φυσιογνωμία σε όλους τους φίλους του Άρη αλλά και γενικώς στους Ελληνες φιλάθλους, ειδικά από τα χρόνια της αυτοκρατορίας του μπασκετικού Άρη, επί ημερών του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ήταν μάλιστα κλασική φιγούρα στους πανηγυρισμούς στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και όχι μόνο, σηκώνοντας συχνά στις πλάτες του τον Νίκο Γκάλη, ενώ ξεχώριζε με τη βροντερή φωνή του…

Στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το 10.30, κατά τους πανηγυρισμούς του Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΣΕΦ επί του ΠΑΟΚ το 1990, ο Νίκος Τριγλιανός έχει πάρει στους ώμους τον Νίκο Γκάλη.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί