Παρουσιάζεται το αστυνομικό θρίλερ «Στίγμα Θανάτου» του Αλκιβιάδη Σκουλά

Το αστυνομικό και ψυχολογικό θρίλερ του Αλκιβιάδη Σκουλά «Στίγμα θανάτου» παρουσιάζουν οι Εκδόσεις Λυκόφως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, στο Πολύκεντρο Νεολαίας Ηρακλείου Κρήτης (Ανδρόγεω 4), στις 19:00.

Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν ο δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Νίκος Σκουλάς και οι συγγραφείς Μαρία Βρυσανάκη και Μανώλης Σιμιτσάκης.

Η υπόθεση αρχίσει να εκτυλίσσεται όταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στο Ρόξβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Γρήγορα ο επιθεωρητής Τζέικ Φοξ, ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο φόνος δεν σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά με κάτι βαθύτερο και σκοτεινό. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άντρας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. Κι ενώ ο Φοξ προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δύο υποθέσεις, την κλειστή και φιλήσυχη κοινωνία του Ρόξβιλ συγκλονίζει άλλη μία δολοφονία. Κι ενώ τα κομμάτια του παζλ που καλείται να συνθέσει ο επιθεωρητής αυξάνονται, καθήκοντα αρχηγού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει η Εύα Κρουζ, η οποία ξυπνάει στον Τζέικ Φοξ μνήμες από το παρελθόν.
Και το Ρόξβιλ βυθίζεται στο σκοτάδι του μυστηρίου…


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί