Βουλευτής της ΝΔ σε δημοσιογράφο: «Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε» (Βίντεο)

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα χθες βράδυ στη σύσκεψη για τη ΔΕΗ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με πρωταγωνιστές τον υφυπουργό Ενέργειας, Γεράσιμο Θωμά, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Παπαδόπουλο, και τον δημοσιογράφο του Flash Tv, Απόστολο Γαϊτάνη.

Ο πρώτος υποστήριξε πως το νέο ενεργειακό σχέδιο της κυβέρνησης θα είναι στην κατεύθυνση των δεσμεύσεων του πρωθυπουργού και μετέφερε μεταξύ άλλων στους δημάρχους, σε εκπροσώπους των παρατάξεων στο περιφερειακό συμβούλιο αλλά και βουλευτές του νομού το αρνητικό κλίμα και το δυσμενές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί σε πολλές χώρες της Ε.Ε. απέναντι στον λιγνίτη.

Σύμφωνα με το kοzanimedia.gr, στο τέλος της συνάντησης μετά επανειλημμένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου ο υφυπουργός τον ρώτησε από ποιο μέσο είναι και τότε ο βουλευτής Κοζάνης αντί να απαντήσει τον ταύτισε με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι είναι «από τον ΣΥΡΙΖΑ» με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εκατέρωθεν σχόλια. «Μαζί θα τα πούμε στο στούντιο» φέρεται να είπε ο δημοσιογράφος του Flash, με τον κ. Παπαδόπουλο να ανταπαντά «όπου θέλετε». 

Μάλιστα, αμέσως μετά ο βουλευτής της ΝΔ σχολίαζε πως «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε», ενώ λίγο αργότερα υπήρξε και διάλογος με τον παρόντα και σαφώς ενοχλημένο Θόδωρο Καρυπίδη, η σύζυγος του οποίου είναι ιδιοκτήτρια του Flash.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί